За нас

     Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно и сервиз на професионална горска, градинска, строителна техника, електроинструменти, компресори, заваръчна техника, генератори, както и консумативи за съответните машини. Дейността ни започва през 2006 година, същата година фирмата ни става оторизиран дистрибутор, гаранционен и извънгаранционен сервиз на HUSQVARNA- Швеция (световен лидер в производството на професионална горска и градинска техника). От самото начало в нашия търговски обект в гр. Сливен има богат асортимент от електроинструменти Sparky, Bosch и Skil. В следващата година след откриване на търговския обект и сервиз, фирмата ни се превръща в предпочитан партньор за множество фирми в региона, което ни мотивира да работим за постигане на по-добри резултати от съвместната ни работа за в бъдеще.

През 2008 година се ражда следващото ново успешно партньорство на фирмата ни със световно известен и доказан лидер в производството на професионална техника- MAKITA- Япония. На 03.12.2008 година сключваме договор и ни е издаден сертификат за оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз.

От Август 2017 година сме единственият официален дистрибутор и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз на HONDA- Япония за град Сливен и региона. В магазинa ни има голям избор на водни помпи, генератори, мотокултиватори и двигатели.

Марките, които можете да намерите в нашият магазин и склад са:

HUSQVARNA - Швеция: С повече от 325 години иновации и страст, Husqvarna произвежда и доставя на професионалистите продукти за гората, парка и градината. Husqvarna предлага обширна и постоянно нарастваща гама от продукти и аксесоари.

GARDENA - Германия: Градински инструменти и поливни системи за всеки ден с най високо качество. GARDENA е един от най-успешните немски производители на градинска техника и съоръжения за повече от 40 години. Продуктите GARDENA са иновативни, интелигентни, лесни за прилагане и имат отличителен дизайн. Дали за планиране, създаване или поддържане - GARDENA предлага на своите клиенти продукти и решения от цялостни системи. GARDENA прави градинарството лесно и приятно за Вас. 

McCULOCH - САЩГорска и градинска техника.

OREGON : Консумативи за всички марки (Husqvarna, McCULLOCH, Stihl, Viking, Makita, AL-KO, Homelite, Poulan, Partner, Shindaiwa, Oleo Mac, Briggs&Stratton и др.) електрически и бензинови триони, тримери, храсторези и косачки. Резервни части за четиритактови двигатели Briggs & Stratton и Honda.

MAKITA- Япония: MAKITA дължи добрата си репутацията на високото качество на електроинструментите, на стремежа и решителността за превъзходство на собственика си, започнал преди повече от 85 г. като производител на електродвигатели. Първият електроинструмент MAKITA представя през 1958г. Днес MAKITA е един от най-големите производители на електроинструменти със седем завода в Япония, САЩ, Канада, Китай, Англия и Германия, в които се произвеждат над 500 различни модела електроинструменти. Електродвигатели: Двигателят е сърцето на всеки инструмент. MAKITA не пести средства и усилия при производството на двигателите и е един от най-опитните производители в тази област. Затова двигателите MAKITA са мощни, високоефективни и абсолютно надеждни. 

HONDA - Япония: Хонда разработва, произвежда и предлага на световния пазар автомобили, мотоциклети, извънбордови двигатели, генератори, градинска техника и бензинови двигатели за вграждане. С годишни продажби от над 28 000 000 двигателя, Хонда е най-големия производител на двигатели в света. В 124 филиала на Хонда в 28 страни са заети над 211 915 души. Първо човека, а след това машината – това е кредото на основателя на фирмата Соичиро Хонда. И именно тази мисъл определя и до днес политиката на този технологичен концерн. От моторизирането на велосипеди в началото до производството на самолети днес, тази визия на основателя винаги е била движещата сила при разработката на продуктите на Хонда. Технологията в помощ на човека, за да направи живота му по-лесен.

Collomix - Германия: От 1974 год. Collomix работи в областта на разбъркването и смесването на бои, мазилки, лепила, разтвори и други материали.Благодарение на дългогодишния опит, традиционното високо качество и постоянното усъвършенстване на продуктите, фирмата е един от световните лидери в производството на електроинструменти, машини и аксесоари за обработка на строителни материали. Collomix произвежда висококачествени бъркалки, смесители с вместимост до 100 литра и аксесоари за тях.

Deca - Сан Марино: един от водещите производители в областта на заваръчната техника. Компанията присъства на пазара повече от 30 г. Фирмата произвежда и реализира богата гама висококачествени заваръчни апарати както с планетарно, така и с класическо телоподаване, специализирани машини за заваряване, машини за плазмено рязане, резервни части и консумативи. Съвременното оборудване в съчетание с високата квалификация на персонала, строгата производствена дисциплина, стриктното спазване на всички изискванията, прецизния качествен контрол на готовите изделия и разумната ценова политика, са довели до отлично представяне на фирмата в цяла Европа. 

SPARKY - България: SPARKY е известна с дизайн и изработка на електроинструменти, селскостопански машини ножични кари и генератори. Мощност, прецизност, многофункционалност и сигурност - това са запазените марки на името SPARKY. 

BOSCH : Роберт Бош ЕООД е регионално дружество в България на Бош Групата , една от най-големите в света частни индустриални корпорации с 302 519 служители и годишни приходи от над 51.5 милиарда Евро. Бош Групата е водещ глобален доставчик на технологии и услуги. Компанията е създадена през 1886 в Щутгарт от Роберт Бош.

SOLA - Австрия: Вече от 60 години SOLA произвежда перфектни инструменти за прецизно измерване за нуждите на гражданското и интериорното строителство, характеризиращи се с простота, ефективност и точност. Като лидер на австрийския пазар предлагат гъвкава продуктова гама, която продават в 70 страни по целия свят. В Австрия, Германия, Швейцария, Унгария и в САЩ поддържат дъщерни дружества, в 29 други страни са представени от силни търговски партньори. 75% от техните продукти са произведени в Gotzis / Австрия от повече от 1 500 работници.  

BRIGGS & STRATTON - САЩ: Производство на двигатели за бензинови косачки, помпи, генератори, мотокултиватори. 

BLACK & DECKER: Иновации, правени от големи идеи. Откакто през 1916 г. са регистрирали първия си патент за преносима електрическа бормашина, Black & Decker са един от най-големите иноватори в производството на електро-инструменти за любители и професионалисти в света. От техния революционен пусков превключвател до уредите, които спестяват време и пари, електроинструментите на марката продължават традицията да правят работата по-лесна, а резултатите от нея по-добри.

PRISMA - България: Производство на мотокултиватори и инвентар за тях.

PETROV - БългарияПроизводство на мотокултиватори и инвентар за тях.

SUMEC - КитайSUMEC Group Corporation (SUMEC) e създадена през 1978 г. и е ключов член на China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH) - световен топ 500 на предприятията. Израснал в процеса на реформи и развитие на Китай и глобалната икономическа интеграция и повече от 30 години развитие, SUMEC се превърна в международна диверсифицирана модерна група за производство на продукти и услуги с акцент върху различни области на търговията, услугите, инженеринга и инвестициите. Производство на генератори за ток, водни помпи и двигатели.

Grizzly - Германия: Градинска техника- моторни коси, храсторези, косачки.

         Ние винаги се стремим да бъдем полезни на Вас - нашите клиенти, като им предлагаме голям брой услуги, така че Вие винаги да разчитате на перфектен и надежден сервиз, оптимално бърза и точна консултация от професионалисти при закупуване на машини и консумативи, доставка и на най-специфичните изделия стига това да спомогне Вашата работа. Нашата цел е да направим нашите клиенти наши приятели! Ние ще Ви помогнем винаги да намерите верният път и заедно ще бъдем по-силни!        Услугите които предоставя на клиентите си Нашата фирма могат да се разделят на следните няколко подгрупи:

  • Сервиз!

ДЕНИНО  ООД Ви осигурява сервиз на следните марки машини:        

        HUSQVARNA -  Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз за всички машини с марка Husqvarna.  За машините с по-голям габарит обслужването им може да бъде извършено на обекта на клиента.

        GARDENA - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз за всички машини с марка Gardena.
        MAKITA и MAKTEC- Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Фирмата ни е ОТОРИЗИРАН гаранционен и следгаранционен сервиз на Makita, пълна гама резервни части за машини, които не са в гаранция.

         HONDAРазполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини и двигатели. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз за всички машини и двигатели с марка HONDA.


         SPARKY – Ловеч - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен сервиз на машини закупени от Нас и наличност на пълна гама резервни части за тези които не са в гаранция. Поддържаме голяма гама резервни части на машини, които са спрени от производство.
        BOSCH и SKIL- Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Поради спецификата на работа тези две марки машини в гаранционен срок се ремонтират само от представителят им за България "Роберт БОШ". За извън гаранционният сервиз се стремим да поддържаме богата гама резервни части за максимално голям брой машини, като за тези които нямаме в наличност, сме подсигурили доставка до 24 часа ако резервните части са налични в България.
 

        PRISMA / FORTECO- Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз.

        Collomix Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз.

  • Консултации!

         Това е вид услуга, с която се гордеем най много. При нас винаги можете да получите своевременна и надеждна консултация, както и да сравните както ценово така и  техническите възможности на еднакви по функции, но няколко марки машини. По този начин Нашите клиенти освен, че получават своевременна информация винаги работят с най-добрата техника за техните специфични изисквания. Ние не се притесняваме да изпратим Нашите клиенти при конкурентите ни, стига да се убедим че това е правилното решение! 
        Разновидност на консултациите е профилактиката която предлагане. Тя Ви дава възможност да увеличите активният живот на Вашите машини и спестява голяма част от разходите за ремонт на техниката Ви. Профилактичният преглед на работещи машини Ви показва кои са износените детайли, като съвременната им подмяна предпазва от поражения както машините така и хората работещи с тях, повишава ефективността на работа, намалява времето им за престой в сервиза, и води до това, че те винаги работят с максимума на възможностите си. 

  • Абонаментен сервиз!

         Този метод на обслужване се предлага на големите ни клиенти. Тази поддръжка на машините дава възможност на клиентите ни да разчитат на истински надежден сервиз. Те могат винаги да следят текущото състояние на машините си, като своевременно се уведомяват за изтичане на ресурса им за работа. Машините им се обслужват с предимство и ползват преференции при определяне на стойността на ремонта и закупуване на консумативи и машини.

  • Машини и консумативи!

         Стремим се да поддържаме достатъчно добра гама от всички изброени до тук марки машини. Тези които не можем да осигурим в наличност можем да Ви доставим за максимално кратък срок даже и на обекта където работите. Доставяме специфична техника по каталог и разполагаме с каталози на всички модели, с максимални подробности за техническите им данни. Просто кажете какъв е проблема, от какво имате нужда  и ние ще Ви предоставим най-вярното решение!
         Предлагаме разнообразна гама от консумативи, както и доставка по каталог на тези, които нямаме в наличност. Винаги можете да направите справка и какви са консумативите препоръчани от производителя на Вашата техника и да закупите такива от Нас. 

  • Станете Наши приятели и Ние ще работим за Вас! Ако вече сте станали –  сте направили правилния избор. Благодарим ВИ!

Нашите марки